Do As I tréning

Tanulj velünk, kutyákkal önmagadról

Csapatépítő. Kommunikációs tréning. Önismeret. Élmény.

A Do as I tréning cégeknek, csapatoknak, közösségeknek jött létre, azzal a céllal, hogy segítsük a tagok közötti kommunikációt, olyan technikák elsajátítását tegyük lehetővé, melyek a mindennapokban is segítségünkre lehetnek. A tréningeken vizsgázott terápiás kutyáink segítik a munkánkat.

A Do as I, 16 év alatt megszerzett szakmai tudást, tapasztalatot hordoz magában. Alapítója, Petró Eszter viselkedéskutató. A Do as I csapat hivatása, hogy segítsen az embereknek megérteni saját és környezetük működését az állatok viselkedésén keresztül. A Do as I innovatív eszköztárat biztosít arra, hogy fejlődni tudj az élet több területén. Az állatok segítségével megtapasztalhatod, hogy hogyan tudsz könnyedén kapcsolódni nemcsak az állatokhoz, de a mindennapi életben való találkozóid során más emberekhez is, legyen az munka vagy baráti beszélgetés. A Do as I, egy általunk kidolgozott, tudományos alapokon álló módszertannal teszi lehetővé, hogy aki minket választ saját élmény alapon tanuljon, töltődjön és fejlődjön.


Célunk:

  • megfigyeld és megértsd saját viselkedésedet
  • megértsd mások viselkedését és képes légy hatékonyan kapcsolódni hozzájuk
  • Tudd, hogy mi van a konfliktusok hátterében és eredményesen lépj tovább
  • Tudd, hogyan motiváld magadat és így másokat is.

Miért a Do as I? Miért Mi?

  • Képzett kutyáinkkal (terápiás) való együttműködés legnagyobb előnye, hogy olyan dolgok jönnek a felszínre, ami sok más esetben fel sem merül.
  • Csapatunk megbízható, elhivatott, magasan kvalifikált szakemberekből áll.
  • Személyes egyeztetés alapján találjuk meg a legoptimálisabb megoldást a felmerülő igényre.

Történetünk (Petró Eszter írása alapján)

Talán mondhatjuk, hogy minden az Etológia Tanszék megalapításával kezdődött. 1994-ben Csányi Vilmos, etológusnak az a gondolata támadt, hogy egyik napról a másikra, a korábbi kutatásokat félbehagyva, megalapítja a kutyák (és valójában a kutya-ember páros) viselkedésével foglalkozó tanszéket. Ez a gondolat egy igazi sikertörténethez vezetett, hiszen ma már a Föld összes országában van kutya-ember viselkedéssel foglalkozó kutatócsoport. A siker titka abban a felismerésben rejlik, hogy saját emberi viselkedésünk megértésének egyik legjobb módja, ha a kutyák viselkedését is tanulmányozzuk.
De miért? A kutyák az emberrel való hosszas együttélés során számos olyan tulajdonságra tettek szert, ami párhuzamba állítható a mi emberi tulajdonságainkkal. Sokak számára talán furcsa lehet, hogy miért valljuk azt, hogy a kutyák segítségünkre lehetnek abban, hogy mi magunk jobban legyünk. Nos, az emberi interakcióknak az a
legnagyobb nehézsége, hogy nem tudjuk, nem akarjuk pontosan azt kommunikálni, ami bennünk van. Legtöbbszőr a beszélgetések során igyekszünk bizonyos dolgokat elfedni. A kutyák ezt nem teszik.
Gondolkodásomra nagymértékben hatással volt, hogy már gyerekként belecseppenhettem az Etológia tanszék kutatásaiba. Egy folyamatos kíváncsiságot ültetett belém, hogy valóban meg akarjam érteni, hogyan is működünk mi emberek. Ez a tudományos nézőpont volt, az, ami elindított az úton, hogy megalakítsuk a Do as I-t.
Olyan emberekkel szerettem volna együtt dolgozni, akik nyitottak a világ dolgaira, folyamatosan fejlődni akarnak. A sok éves fejlesztés során így találtam meg azokat a kollégákat, akikkel ma a Do as I csapatát alkotjuk. A csapatot erősíti etológus, kutyakiképző, coach, terápiás kutyafelvezető.
Talán, amire a legbüszkébbek vagyunk az az évek alatt kialakult erős és aktív közösség, Do as I márka mögött. A sok közös élmény csiszolt össze minket is.

A Do as I tréning:

Tréningjeink legfontosabb üzenete, hogy tartalommal megtöltve, mégis szabadon, saját élményen alapuló módszerrel dolgozunk magunk és csapatunk jobb működésén, úgy hogy közben jól érezzük magunkat.
A Do as I tréning nem klasszikus csapatépítő, nem kutyás foglalkozás.
A Do as I tréning egy hiánypótló tréning, ami mindenkinek ad valamit. Mindenkinek mást.

Tréningjeink:

Csoportos tréningjeink:

Cégeknek, csapatoknak, munkatársaknak, vezetőknek és mindenkinek

Demo tréning:

Miről is szól a módszerünk?
A Demo tréning egy bemutató program, mely során a jelentkezők megtapasztalalják, hogyan zajlik a Do as I tréning.
A tréninget minden esetben az adott csapat igényeihez igazítjuk.
Időtartam: 1,5 óra
Ár: a csoport létszámától függően, egyeztetés alapján alakul
5-6 fő esetén: 90e HUF (Lehetőség van kedvezmény igénybevételére)

Do as I tréning:

3 alkalmas tréning, amely lehetőséget nyújt, hogy mind a csapat, mind az egyéni elakadásokban fejlődést érjenek el. Mindezekben segítségünkre vannak kutya és macska kollégáink. A tréninget minden esetben az adott csapat igényeihez igazítjuk.
Időtartam: 3 X 1,5 óra
Ár: A csoport létszámától függ
5-6 fő esetén: 250eHUF/3 alkalom (Lehetőség van kedvezmény igénybevételére)

Egyéni tréning:

Lehetőség van egyéni foglalkozásra , akár saját kutya bevonásával is. A tréning lényege, hogy egyéni elakadásainkat felismerve, fejlődést érjünk el.
Időtartam: 1 óra
Ára: 9800 HUF

Vélemények a tréningről:

„Nagyon jó élmény volt. Én szeretném, ha lenne folytatása.
Nagyon jó kis csapat vagytok és szerintem nagyon sokat tudtok segíteni az egyénnek
és egy csapatnak is egyaránt. Ti vagytok az élő példa, hogy mennyire más egyéniségek
vagytok és mennyire jól tudtok együtt, csapatként dolgozni. Hihetetlen volt, hogy
mennyire „passzolnak” a kutyák is hozzátok… elképesztő volt… menyire okosak és
ügyesek…
Igazán saját magunkat is jobban meg tudjuk ismerni és nagyon sokat segítene
önismeretben és mások megismerésében, viselkedésének megértésében. Kivel, hogy
kommunikáljunk, kit, hogy motiváljunk, kivel hogy alakítsunk ki egy igazán jó
kapcsolatot.”