Do as I do tanfolyam, Bern (In Hungarian)

A 2 képzési nap mindegyike vasárnap: október 7. és október 14.

A 2 képzési nap egymásra épül, tehát a teljes elméleti és gyakorlati tudás a Do as I do alapjairól a két napos tanfolyam mindkét napján való részvétellel sajátítható el. A 2 napból egy napot lehetőség van pótolni egy előre megbeszélt időpontban a két vasárnap közötti héten bármelyik napon.

A képzésen kutyával és kutya nélkül is részt lehet venni. A maximum létszám 12 kutyás résztvevő és 5 kutya nélküli. A képzés gyakorlati részén a kutyás résztvevőkkel dolgozunk, a kutya nélkül érkezők itt megfigyelőként tudnak részt venni.

A Do as I do tanfolyamra bármilyen korú, fajtájú és képzettségi szinten tartó kutyával tudsz jelentkezni. A tréning során szükség lesz 3 olyan trükkre, ami utánozható és mi gazdaként is tudjuk demonstrálni. Például: fektetés, ugatás, felugrani valamire, bójakerülés, stb. (a pacsi nem jó, de rámancsolni egy tárgyra igen) . Ha a kutyád még nem tud 3 trükköt, akkor is jelentkezz, a tanfolyamon onnan kezdjük a munkát, ahol tartotok.

A tanfolyam célja, hogy kutyáddal a teljes Do as I do képzést elsajátítsátok, így a tanfolyam után is végig kísérjük a munkátokat.

dátum

2018 október 7.

időpont

All Day

Résztvételi díj

A képzés költsége: kutyával 200 chf/kutya-gazda páros, kutya nélkül: 100 chf/gazda

More Info

Facebook esemény
AgilityPark.ch

helyszín

AgilityPark.ch
Waldeggstrasse 30, 3097 Liebefeld, Svájc
Petró Eszter

Szervező

Petró Eszter
Phone
+36 70 7016512
Email
doasidoinhungary@gmail.com
Honlap
https://doasi.hu/petro-eszter/
Facebook esemény
QR Code