JóGazdi Önfejlesztő Tanfolyam

JóGazdi Önfejlesztő tanfolyam

“Mindig az volt az álmom, hogy az állatok és az emberek viselkedését kutathassam. Nem is gondoltam volna, hogy mindez mekkora hatással lesz a saját személyiségfejlődésemre is. A kutyák nagyon sok mindenre megtanítottak. 

A mindennapok a saját kutyáimmal és a sok év kutyakiképzőként való találkozások a gazdákkal egyre inkább megerősítettek abban, hogy a kutyázás valójában az egyik legjobb önismereti út tud lenni. 

Számos esetben, amikor valamilyen viselkedési problémán dolgoztunk egy kutya-gazda párossal valójában a bennünk lévő elakadásokat kellett megoldanunk. A tréningekből tanultam azt, hogy hogyan tudok jól kommunikálni, hogy az valóban a kívánt eredményt érje el. A kutyáim kapcsán értettem meg, hogy hogyan tudunk egy megfelelő önbizalmat kiépíteni magunkban és azt is, hogy hogyan tudom kezelni és feloldani az esetleges feszültségeket.

Ezekből az élményekből összegyűlt tapasztalatokat szeretném átadni a tanfolyam során, mert hiszem, hogy kutyásként a jó kutya-gazda kapcsolat a legtöbb nehézségünkre a kutyánkkal megoldást adhat, amit az élet más területein is kamatoztathatunk. 

További információ a tanfolyamról:

https://www.elmenykutyazas.hu/jogazdi-onfejleszto-tanfolyam/