Magánórák

Ha belefáradtál a különböző kutyakiképzők adta tanácsok keresgélésébe, az eltérő információk megértésébe, a klisékbe, akkor jó helyen jársz!

Szívesen segítünk neked, ha:

  • kölyök kutya került hozzád
  • kutya választás előtt állsz
  • most van először kutyád
  • egy új kutya érkezett a családba
  • vannak „vitáitok” a kutyáddal a mindennapokban
  • egy nehezebben kezelhető kutyád van
  • szeretnéd jobban megérteni mi miért van
  • szeretnéd, hogy a mindennapjaitok könnyebbek, vidámabbak lennének!

A célunk, hogy átadjuk azt a tudást, teljesen rátok szabva, ami egy különleges kutya-gazda kapcsolat kialakításához szükséges.

Mit jelent a jó kutya-gazda kapcsolat?

Azt szeretnéd, hogy a kutya a legjobb barátod legyen? Azt szeretnéd, hogy megértsétek egymást? Hogy amit kérsz, azt el tudd érni a kutyádnál? Ugyanakkor hiszel abban, hogy a jó kapcsolat kialakításához nem az kell, hogy egy örökös erőfitogtatás legyen a két fél között?

Úgy gondoljuk, hogy számos viselkedési probléma felmerülésénél valójában nem (csak) az adott problémát érdemes kezelni. Azt valljuk, hogy egy kölcsönös bizalmon alapuló jó kutya-gazda kapcsolat kialakításával számos más probléma is megszüntethető. Nem csak a kutyával kapcsolatban, de saját magunkat illetően is rengeteg információhoz jutunk,aminek köszönhetően képesek leszünk fejlődni az élet más területein is.

A legtöbben, akkor kezdenek el kutyával foglalkozó szakemberhez fordulni, ha valamilyen megoldhatatlannak tűnő nehézséggel találják szemben magukat. A legtöbbször a kiképzések során a kutyát helyezzük a középpontba. Ezen a tréningen az ember és a kutya ugyanakkora hangsúlyt kap, és kettőjük közös fejlődése a cél. A kutyakiképzés olyan, mint egy tánc, nem lehet csak az egyik felet tanítani a mozdulatokra (részben így is működhet, de a valódi összhang a táncban, akkor jelenhet meg, ha mind a két fél ismeri a tánclépéseket és ezt valóban közösen tudják kivitelezni.)

Hogyan fogunk együtt dolgozni?

Első alkalommal átbeszéljük a részleteket, kitűzzük a célokat és megtervezzünk a tréning menetét.

A tréning 5 alkalmat foglal magába (igény szerint lehetőség van folytatásra)

A tréning időpontjai: egyeztetés alapján.

Lehetőség van más kutyákkal is dolgozni a tréning alatt, mely segít megérteni a kutyák és a kutya-ember kommunikáció fontos elemeit, amit aztán a saját életetekben is kamatoztatni tudtok.

A tréning során a mindennapi vidám közös élethez szükséges (esetleges viselkedési problémáktól mentes) tudást szerezhetitek meg.

Helyszínek:

  • XII. kerület Gaál József út 36/a
  • egyénileg megbeszélt külső helyszín