Segítünk segíteni!

Ezzel az előadássorozattal szeretnénk segíteni abban, hogy új nézőpontokból tekinthessen munkájára, muníciót adjunk a hétköznapi és rendkívüli kihívások megoldásához.
Szakembereinkkel, terápiás kutyáink segítségével, egy olyan előadássorozatot állítottunk össze, amely segíti regenerálódását, szakmai feltöltődését, új lendületet adhat a napi munkavégzéshez.
Fontos ez, mert fontos munkát végez!
Jöjjön el, töltsön el egy kis időt szakértőinkkel és képzett terápiás kutyáinkkal, hogy új lendülettel ugorhasson bele a hétköznapokba!

Első alkalom: 2023. április 19. szerda 9:00-12:00
1. Versegi Beáta szupervisor-coach
2. Petró Eszter etológus
3. Workshop terápiás kutyákkal

Második alkalom: 2023. április 20. csütörtök 13:00-16:00
4. Kapitány Ervin pszichopedagógus és Sánta Zsolt neveléstudományi szakember
5. Workshop terápiás kutyákkal

Előadás helyszíne:
„MEREK” /1022 Budapest Marczibányi tér 3./
D. épület konferencia terem

A két alkalommal tartott  előadássorozat egy komplex képzés, egymásra épülő tematikával. Kérjük, csak azok jeletkezzenek, akik mind a két alkalmon részt tudnak venni.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

További informácók, kérdések esetén keresse kapcsolattartónkat:
Ernyey-Balogh Júlia
julia.ernyey@gmail.com

Várjuk a találkozást!

a Do As I Alapítány csapata

Ezzel az előadássorozattal szeretnénk segíteni abban, hogy új nézőpontokból tekinthessen munkájára, muníciót adjunk a hétköznapi és rendkívüli kihívások megoldásához. Szakembereinkkel, terápiás kutyáink segítségével, egy olyan előadássorozatot állítottunk össze, amely segíti regenerálódását, szakmai feltöltődését, új lendületet adhat a napi munkavégzéshez. Fontos ez, mert fontos munkát végez! Jöjjön el, töltsön el egy kis időt szakértőinkkel és képzett terápiás kutyáinkkal, hogy új lendülettel ugorhasson bele a hétköznapokba!

A program a Belügyminisztérium és a Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet támogatásával valósul meg.